ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Лето 2019 - Хургада - Египет

Превоз со директен чартер лет на релација Скопје – Хургада – Скопје


ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПОЗНАТИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН ТРОПСКИ РАЈ Хургада, најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта.

Екскурзии во Хургада

ПРОМО ЦЕНИ ХУРГАДА ЗА ТЕРМИНИ 11.09

Цени по лице со вклучени аеродромски такси

ХОТЕЛ  11.9.2019
7 дена/6 ноќи
Prima Life Makadi Resort 5* (ЕКСКЛУЗИВИТЕТ) 543 €
Elysees Dream Beach Hotel 4* 402 €
Le Pacha Resort 3* 414 €
Minamark Resort 4* 427 €
Regina Swiss Inn Resort 4*  427 €
King Tut Resort 3*  434 €
Long Beach Resort 4* 434 €
Sphinx Aqua Park Beach Resort 4* 440 €
Imperial Shams Abu Soma Resort 4* 446 €
Marlin Inn Azur Resort 4* 446 €
Bella Vista Resort 4* 459 €
Pharaoh Azur Resort 5* 459 €
AMC Royal Resort 4* 466 €
Titanic Resort & Aqua Park 4* 466 €
Coral Beach Resort 4* 466 €
Titanic Beach Spa & Aquapark 5* 498 €
Titanic Palace Resort 5*  510 €
Albatros Aqua Park 5*  511 €
Stella Di Mare Beach Resort & Spa 5* 517 €
Serenity Makadi Beach 5* 523 €
Hilton Hurghada Resort 5*  562 €
Jaz Aquamarine Resort 5*  600 €
Tropitel Sahl Hashees 5* 619 €
Marriott Hurghada 5* 619 €
Albatros Citadel Resort 5* 655 €
Albatros Beach Resort 4* 668 €
Albatros Palace Resort 5* 674 €
Albatros White Beach Resort 5*  768 €
Albatros Dana Beach 5*  778 €
Sunrise Select Crystal Bay Resort 5*  841 €


ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА

6 ноќевања / 7 дена
All inclusive услуга
чартер лет Скопје - Хургада - Скопје
вклучени аеродромски такси !!!
чекиран багаж до 20кг
рачен багаж до 6кг
претставник на аеродром во Хургада
организирани факултативни излети

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА
* Патничко здравствено осигурување
* Влезна виза за Египет - за МК пасоши се добива на лице место по пристигнување, потребни се 25усд, хотелска резервација ипасош со важност од минимум 6месеци.
* Хотелски услуги после одјавување на собите (*** хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)
* Факултативни екскурзии и други индивидуални трошоци

НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 370 €

King Tut Resort


Авион / AI

Повеќе
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 396 €

Sea Gull Resort


Авион / AI

Повеќе
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 363 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 422 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 435 €

Amwaj Blue Beach


Авион / AI

Повеќе
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 547 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 481 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 494 €

Aqua Vista Hotel


Авион / AI

Повеќе
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 508 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 508 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 580 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 652 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 646 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 705 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 599 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 796 €
Цена од: 286 €
Цена од: 363 €
Цена од: 378 €
Цена од: 383 €
Цена од: 383 €
Цена од: 392 €
Цена од: 402 €
Цена од: 422 €

Mercure Hurgada


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 432 €
Цена од: 432 €
Цена од: 448 €

Le Pacha Hotel


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 448 €
Цена од: 455 €

AMC Royal Resort


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 468 €
Цена од: 468 €
Цена од: 468 €

Sultan Bay Hotel

El Gouna


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 475 €
Цена од: 481 €

Sindbad Aquapark


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 481 €

Jasmine Palace


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 481 €

The Three Corners Rihana Inn

El Gouna


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 481 €

Bellevue El Gouna

El Gouna


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 488 €
Цена од: 494 €
Цена од: 494 €
Цена од: 501 €
Цена од: 501 €

Desert Rose


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 508 €
Цена од: 534 €

Sunrise Holidays


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 540 €
Цена од: 554 €
Цена од: 554 €
Цена од: 580 €
Цена од: 580 €

The Three Corners Ocean View

El Gouna


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 586 €

Steigenberger Golf Resort

El Gouna


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 594 €
Цена од: 600 €
Цена од: 606 €

Jungle Aqua Park


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 626 €
Цена од: 626 €
Цена од: 678 €
Цена од: 882 €
Цена од: 1118 €

Baron Palace


Авион / AI

Повеќе
Ред на летање
Скопје - Хургада Хургада - Скопје
Термин Ден Полетува Слетува Термин Ден Полетува Слетува
12.6.2019 Среда 3:45 6:45 18.6.2019 Вторник / Среда 0:05 2:55
19.6.2019 Среда 3:45 6:45 25.6.2019 Вторник / Среда 0:05 2:55
26.6.2019 Среда 5:00 7:50 02.7.2019 Вторник / Среда 1:00 3:55
03.7.2019 Среда 5:00 7:50 09.7.2019 Вторник / Среда 1:00 3:55
10.7.2019 Среда 5:00 7:50 16.7.2019 Вторник / Среда 1:00 3:55
17.7.2019 Среда 5:00 7:50 23.7.2019 Вторник / Среда 1:00 3:55
24.7.2019 Среда 5:00 7:50 30.7.2019 Вторник / Среда 1:00 3:55
31.7.2019 Среда 5:00 7:50 06.8.2019 Вторник / Среда 1:00 3:55
07.8.2019 Среда 5:00 7:50 13.8.2019 Вторник / Среда 1:00 3:55
14.8.2019 Среда 5:00 7:50 20.8.2019 Вторник / Среда 1:00 3:55
21.8.2019 Среда 5:00 7:50 27.8.2019 Вторник / Среда 1:00 3:55
28.8.2019 Среда 5:00 7:50 03.9.2019 Вторник / Среда 1:00 3:55
04.9.2019 Среда 5:00 7:50 10.9.2019 Вторник / Среда 1:00 3:55
11.9.2019 Среда 5:00 7:50 17.9.2019 Вторник / Среда 1:00 3:55

Препорачуваме да ги проверите сатниците на полетување 24 часа пред објавеното време на полетување.
Сите времиња се дадени во локално време.