Хургада со Пегасус

ХУРГАДА ЛЕТО 2020
Редовна линија со Pegasus Airlines 

Хургада, дестинација која со години одзема воздишки на посетители и создава волшебни спомени. Дестинација која со нетрпение ќе очекувате  
да ја посетите повторно и заслужено го добива епитетот Бисер на Црвеното море. Основана е на почетокот на 20 век како мало рибарско село,   
а денеска е водечки туристички центар на крајбрежјето на Црвено Море, популарна по долгите песочни плажи, топло време, ноќен живот, прекрасно море и одлични услови за спортови на вода... 


Хотел  12-21.08.2020
9 ноќи
19-28.08.2020
9 ноќи
26.08-01.09.2020
6 ноќи
Од 01.09 летови секој понеделник, среда и четврток
Prima Life Makadi Resort & SPA 5*
(Ексклузивитет)
579 € 579 € 490 € 490 €
King Tut Resort 4* 449 € 449 € 399 € 399 €
Long  Beach Resort 4* 499 € 499 € 439 € 439 €
Seagull Beach Resort 4*   499 € 499 € 439 € 439 €
Sunny Days SPA Aqua Park 4* 499 € 499 € 439 € 439 €
PickAlbatros White Beach 5* 599 € 599 € 529 € 529 €
PickAlbatros Citadel Sahl Hasheesh 5* 599 € 599 € 529 € 529 €
Hilton Hurgada Resort 5* 589 € 589 € 520 € 520 €
Jaz Aquamarine Resort 5* 649 € 649 € 549 € 549 €

  Цените се по лице и вклучуваат:   
✔ 9ноќевања /11 дена и 6 ноќевања / 8 дена 
✔ All inclusive услуга 
✔ Редовни авионски линии од Скопје со PEGASUS AIRLINES   
✔ Аеродромски такси  
✔ Чекиран багаж до 20кг 
✔ Влезната виза е БЕСПЛАТНА  
✔ ПЦР тест не е потребен 
✔  Организиран трансфер 
✔ Организација на аранжманот 
 
Напомена: Цените се променливи во зависност од цената на авионската карта 

Хургада со Пегасус

Лето 2020
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+